Deerhunter Excape Riista-lehti

Deerhunter Excape Softshell – ”Mahtavan pehmeä päällä”, hehkutetaan Riista-lehdessä

”Joustava ja hengittävä softshell yleistyy metsästysvaatteissa. Deerhunter lyö tiskiin takin ja housut, joiden hinta-laatu ja ennen muuta mukavuus on uskomaton”, kirjoittaa Pekka Mommo Riista-lehden tuplanumerossa 5-6.

Deerhunter® on osa tanskalaista perheomisteista tekstiiliyritystä F. Engel, joka suunnittelee, valmistaa ja myy metsästys- ja työvaatteita kaikkialla Euroopassa. Nykyään tuotemerkki on edustettuna yli 40 maassa maailmanlaajuisesti. Deerhunterin vaatteet ovat oikea valinta metsästäjille ja kaikille ulkona liikkuville, jotka etsivät laadukkaita, kestäviä ja toimivia asuja järkihintaan. Deerhunter tinkii hinnasta, mutta ei laadusta!

Riista-lehden päätoimittaja Pekka Mommo kirjoitti jutun testaamastaan uudentyyppisestä metsästyspuvusta – Deerhunterin Excape Softshell puvusta! Kehuja sateli erityisesti takin mukavuudesta sekä sen monipuolisista käyttömahdollisuuksista. Jos et vielä ole lukaissut juttua lehdestä, voit lukea artikkelin tästä.

HW-Hunt.fi sivuiltamme löydät myös koko Deerhunter metsästysvaatevalikoiman, mukaan lukien Excape malliston tuotteet! Näet myös lähimmän jälleenmyyjäsi ”Etsi jälleenmyyjiä” -kohdasta.

Riista-lehti nro 5-6 | Kuva: Sofia Mommo