DEERHUNTER Lady Hunting Tights

Käyttökokemuksia Deerhunter Lady Hunting Tights -housuista

DEERHUNTER Lady Hunting Tights

Kirjoitus ja kuvat: Erämaankutsu Sofia ja Susa

Etsinnässä oli ne ”Joka paikan housut” jota nämä on ollukki! Näillä on menty niin kummipojan ristiäiset, iltoja kaupungilla, kuin metsästys ja kalastusreissut. Onneks löytyy kaapista molemmat värit, niin mustat onki jääny enemmän ns. ”parempaan käyttöön” kun taas vihreä/ruskeiden kanssa saanu painella surutta menemää.

Deerhunter on jo aikaisemminkin vakuuttanut, että osaa tehdä naisille hyvin istuvia vaatteita ja jälleen kerran nappiin on mennyt. Housuissa on korkea vyötärö ja vaikka arvontaa oli, kumman koon valitsis, joustavuuden takia onneksi valinta pienemmistä housuista osoittautu oikeaksi – lahkeissa riittää silti pituus ja housut ei purista pohkeesta.

”Näillä on menty niin kummipojan ristiäiset, iltoja kaupungilla, kuin metsästys ja kalastusreissut.”

Housuista löytyy etutaskut ja ”matkapuhelimen tasku”, joista ainoastaan tämä matkapuhelintasku ollut käytössä ja ei ole alkanut housut siitä kohtaa venyä. Samaten pitää seurata aina mielenkiinnolla, kun reidet hinkkaa yhteen mitkä housut kestää ja mistä ei, niin vielä ei ainakaan ole huomattavaa kulumista.

DEERHUNTER Lady Hunting Tights

Materiaali housuissa on 93% polyamidia ja 7% elastaania. Pesuohjeessa taidetaan sanoa pesu 30 asteessa, mut hyvin on kestäny muutamia hupsistakeikkoja. 😁

Jos sä kans mielellää kulkisit lämpösillä keleillä urheilutrikoissa metällä, mut nokkoset ja kaikki muut risut – ötökät mukaan lukien pilaa sun suunnitelmat, niin tässä vois olla sullekki uudet lempihousut. Nää on vähä enemmän. 👌

DEERHUNTER Lady Hunting Tights
DEERHUNTER Lady Hunting Tights

Lady Hunting Tights

159,99 

Kangas 93% Polyamidi / 7% Elastaani

Värit: 999 Black ja 389 Palm Green

  • Ei huuhteluaineita
  • Pestään samanväristen kanssa

Koko-opas

Tuotetunnus (SKU): 3400 Osastot: , , , , , , Avainsana tuotteelle
Lue Lisää