Deerhunter-asusteiden käyttäjäkokemuksia

Tutustu HW-Huntin Deerhunter-tuotevalikoimaan tästä

Kirjoittaja
Instagram: hautala_hunting

 

Pidempään seuranneet ehkä muistaa miten viime talvena kärsin siitä, että oon todella kova palelemaan olin sitten metsällä passissa tai kytiksellä. 🥶

Kun vaatetta pukee päälle enemmän kuin reilusti, tulee michelinukko-fiilis. Silloin liikkuminen ja oikeastaan myös aseen nostaminen on melkoisen kankeaa ja vaikuttaa osaltaan myös ampumatarkkuuteen.

Tälle kaudelle oon koittanu entistä enemmän panostaa asioihin, jotka pitää mut lämpimänä kovemmallakin pakkasella. ❄️

Ensimmäisenä esittelen teille tämän talvimetsästykseen suunnatun Deerhunter Lady Estelle Winter takin sekä Lady Estelle Winter housut, jotka on olleet mulla kovassa käytössä tämän talven.

Mielestäni puku on tyylikäs sekä kangas on mukavan pehmeää. Erilaiset säädöt takaa hyvän istuvuuden. Deer-Tex® Performance Shell® -kalvo varmistaa vedenpitävyyden, ja Deer-Tex® Temp -eristys pitää huolen siitä, että pysyn lämpimänä. 👌🏼

Tässä metsästys- ja eräilypuvussa on paljon erilaisia taskuja, takissa on irrotettava huppu, kaksisuuntainen vetoketju ja näppärä kiristys mahdollisuus vyötäröllä.
Takin alareunasta löytyy kaksi nepeillä kinnittyvää halkioo, jotka mahdollistaa täydellisen istuvuuden isommallekin beballe. (Kuten mulla.) 🍑

Vielä yksi huippuhyvä ominaisuus on vetoketjut kainaloissa, joista on mahdollisuus välillä tuulettaa jos lämpö pääsee liikkumisen ansiosta yllättämään.

Tämä puku on äänetön sekä kevyt ja sillä on helppo liikkua. Puvun alla käytän lämpötilasta riippuen useampia kerroksia vaatetta. Jos liikun paljon, laitan alle pelkästään merinokerraston. Kovalla pakkasella lisään kerroksia enemmän.

Puvusta on saatavilla kolmea eri väriä, vihertävä, ruskehtava ja camo oranssi (takki).

Tähän pukuun oon ollu kyllä todellakin tyytyväinen!

Deerhunterin mallistosta löytyy muuten muutama muukin talvimetsästykseen ja -eräilyyn naisille suunniteltu asu!

Suosittelen tutustumaan. 👍🏼

Ja pysykäähän kuulolla, vielä on esittelemättä yksi lämmittävä vaatekerta tämän puvun alta. 😁👌🏼

🅴🆁🅸🅺🅰